Jornada ESDAP. Barcelona design week. 7 de juny de 2018

image
Dijous 7 de juny, va tenir lloc a Fabra i Coats - Fabrica de creació i centre d'art contemporani, la Jornada ESDAP Catalunya a la Barcelona design week 18.
La jornada es va iniciar amb la conversa interdisciplinària entre l’artista visual Nora Ancarola, la filòsofa Begoña Román i  l’investigador i educador d’art Javier Rodrigo sobre el tema del Disseny com espai comú de dissensió, un espai crític on treballar conjuntament.


Seguidament, es va presentar la publicació El disseny com a espai de debat, hibridació i transformació, en què recullen les activitats de l'ESDAP Catalunya a la Barcelona design week 2017 i, a continuació, es va tenir lloc la inauguració de l'exposició Disseny: dissensió, ètica i procés col·lectiu, una exposició de projectes finals d’estudis d’alumnes de l’ESDAP del curs 2016-2017, amb intervencions a l’espai de Carla Flores, Carles Garrido, Behnaz Rezaei i Berta Vallvé.

L'acte va finalitzar amb la desfilada de projectes finals de moda NU. NOT USUAL, en què van participar els alumnes de moda de la 5ena prompoció de l'ESDAP Calalunya: Ariadna Cervera, Mar Coromina, Anna Pietx, Naila Sánchez, Cristina Camón, Maria Carmen González , Laura Herrero, Unai Pinillos, Noelia Cordero, Gemma Pellejero, Rocío Nayra Pérez , Mariona Valls , Carla Giné, Patricia Led, Aina Jené i Avidey Garjón.