Fora de sèrie #Fake. Jornades d’art i disseny al campus Serra i Abella

image
L’EASD Serra i Abella ha organitzat un curs més les Jornades d’art i disseny Fora de Sèrie, un esdeveniment transversal i integrador que té l’objectiu de dinamitzar i enriquir l’experiència acadèmica. En aquesta edició les jornades han girat entorn del concepte fake, de les falses aparences, les impostures i el simulacre.

Aquest curs totes les especialitats de l’escola han desenvolupat un projecte comú sobre el concepte fake que ha donat com a resultat quasi 500 peces, entre imatges i creacions audiovisuals. El Projecte Fake va tenir el colofó durant el segon dia del Fora de Sèrie amb l’exposició dels resultats del projecte i la  filmació amb Stopmotion d’una instal•lació dinàmica al pati de l’escola feta amb totes les imatges fake de 20x20 cm i amb les que, posteriorment, es va formar un mosaic a l’interior de l’escola.

Durant les Jornades també ha tingut lloc la presentació de la nova identitat de l’escola a càrrec d’un equip de dissenyadors Òscar Medina, Albert Ramon i Sergi Delgado, tots tres alumni de l'ESDAP.

Després del tradicional dinar, botifarrada al pati de l’escola, va tenir lloc  l’acte institucional d’entrega dels premis al cartell de les Festes de Primavera de L’Hospitalet que aquest any ha estat per Carolina Muro i que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat. Les Jornades es van tancar amb la fake#festa preparada per l’equip d’estudiants de 4t curs d'ESDAP.


+ informació sobre les jornades Fora de série