Cursos anteriors | Curs 2017/18

Maria Moll, per sempre entre nosaltres


El passat dijous 22 de Febrer alumnes, alumni, professors i exprofessors del Campus Pau Gargallo vam compartir una jornada d’homenatge a la professora Maria Moll, que ens va deixar el passat mes de desembre.

L’entrada del campus Pau Gargallo –decorada amb motius inspirats en algunes de les seves obres– i la intervenció efímera del vestíbul preparada pels alumnes sota la coordinació del professor Miquel Aregay, va ésser el marc ideal per retre-li aquest sentit homenatge.

L’acte va estar protagonitzat pel taller d’estampació en serigrafía, a càrrec de la professora Alícia Ferre, en el qual es va aplicar sobre bosses de roba dues de les il·lustracions de la Maria creades per a l'empresa Pou Nou de Menorca. La recaptació feta en la venda d’aquestes bosses es destinarà com a donatiu a una organització de lluita contra el càncer. De forma paral·lela es va compartir un sopar a peu dret.

La jornada va comptar amb la lectura, realitzada per la professora Mercè Martínez, d'un emotiu missatge de record a la Maria Moll; una persona amb una energia inesgotable i una vitalitat contagiosa que quedarà per sempre entre nosaltres.
13 març 2018 | ESDAP Catalunya Campus Pau Gargallo, Transversal

Galeria