Cursos anteriors | Curs 2017/18

8a edició del Conveni de col·laboració entre Alzamora Packaging i el campus OLOT

Els alumnes de 3r curs dels Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny gràfic participaran des d’aquest mes de Març i fins a final de curs, dins el Conveni de col·laboració entre l'empresa Alzamora Packaging i l'Escola d'Art i Superior de disseny d'Olot - Campus Olot de l'ESDAP Catalunya, que es desenvolupa dins l'assignatura de Projectes de Disseny gràfic IV.

Al llarg d'aquestes setmanes els participants hauran de plantejar solucions a una sèrie de brífings proposats per l'empresa: un pack per a fruita, una alternativa a les bosses de plàstic de marques prèmium, un envàs promocional per a productes espirituosos i una solució a un envàs o embalatge que no compleixi bé les funcions, o que es pugui millorar. Els alumnes escolliran una, o dues, de les opcions i desenvoluparan les solucions a cadascun dels reptes que presenta cada envàs. Els participants hauran de dissenyar un envàs, buscant crear un producte original i innovador però que alhora sigui pràctic, funcional i sostenible, adaptant-se a les necessitats de l'usuari al qual es dirigeix i a les exigències del brífing.

Des del departament d'I+D+i d’Alzamora Packaging es portarà a terme el seguiment del projecte i el suport tècnic dels conceptes presentats per tal d’optimitzar-ne la seva industrialització. A finals de Maig l’alumnat presentarà el seu projecte davant d'un tribunal format per professionals i tècnics d’Alzamora i professors de l'ESDAP, campus Olot. El jurat valorarà especialment l'originalitat del projecte, la seva funcionalitat i ergonomia, la qualitat de la presentació i la investigació prèvia realitzada per cada alumne/a.

És la vuitena vegada que es realitza un programa de col·laboració d'aquestes característiques, que té la finalitat d'aprofitar els avantatges de tenir empreses de prestigi a l'entorn de l'escola.
9 març 2018 | ESDAP Catalunya Campus Olot, Transversal

Galeria