Cursos anteriors | Curs 2017/18

Conferència a càrrec de Nati Canas del Pozo, de "El equipo creativo"


El proper divendres, 9 de març, a l'Hemicicle del Campus Llotja, conferència a càrrec de Nati Canas, de El equipo creativo. La conferència està dirigida als estudiants de l'especialitat de disseny d'interiors.

El estudio creativo està format pels arquitectes Oliver Franz Schmidt, Natali Canas del Pozo i Lucas Echeveste Lacy. És un estudi de disseny situat a Barcelona especialitzat en el disseny d'espais per a la gastronomia, així com d'espais de marca i comercials.

L'estudi es va iniciar el 2010, amb el disseny de l'emblemàtic restaurant Tickets i la cocteleria 41º, de Ferran i Albert Adrià. Des de llavors han realitzat diferents projectes, relacionats sempre amb el món gastronòmic. Els seus projectes han estat reconeguts en nombrosos premis de disseny internacionals, com ara els prestigiosos Restaurant and Bar Design Awards, The Great Indoors Awards, FX International Award, Best of the Year Award o AIT Interior Contract Award. Els seus projectes han estat publicats en webs i revistes especialitzades en més de vint països.

 
+ informació
 
4 març 2018 | ESDAP Catalunya Campus Llotja, Conferències