Cursos anteriors | Curs 2017/18

Convocatòria comunicacions. Jornada Disseny i Context. ESDAP Catalunya. 07/05/2018

JORNADA Disseny i Context
Espais Interdisciplinaris en l’àmbit educatiu.

Convocatòria de comunicacions

Data: 7 de maig  Lloc: Campus Llotja
 
Aquesta Jornada va dirigida a professors, investigadors i alumnes vinculats a l’àmbit educatiu de la disciplina artística del disseny, les seves manifestacions contemporànies i metodologies/pràctiques educatives. Per aquest motiu us animem a participar-hi, ja sigui com a assistents o contribuint-hi amb comunicació o experiència docent. Es tracta de posar en comú les diferents metodologies i accions que tenen lloc als diferents Campus de l’ESDAP Catalunya i en el marc d’Estudis Superiors de Disseny, establint un diàleg obert entre docents, iniciant un marc de treball comú i de recerca que es vertebri en conceptes com la innovació social, la capacitat transformadora del disseny i el pensament crític davant un entorn social.
 
Cada autor/s inscrit només podrà enviar una comunicació. La presentació de les comunicacions podrà ser duta a terme per un autor/s que es trobi inscrit a la jornada. Es lliuraran certificats de presentació pels autor/s que ho sol·licitin.
 
Les contribucions acceptades pel Comitè Científic es publicaran al llibre d’actes. Els textos publicats no tenen costos de publicació i es troben subjectes a una llicència de Creative Commons de tipus "Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada". Això significa que es poden consultar i difondre lliurement sempre que se citi l'autor i l'editor, però que no es pot fer cap obra derivada (traducció, canvi de format, etc.) sense el permís de l'editor. En aquest sentit, es compleix amb la definició d'open access de la Declaració de Budapest a favor de l'accés obert.
 
Calendari inscripció comunicacions i experiències docents:
 
Recepció resums, fins: 10/03/2018 (tancat)
Acceptació resums: 22/03/2018 (tancat)
Enviament textos complets: 21/05/2018
 
PROGRAMA GENERAL (properament)
 
INSCRIPCIÓ A LA JORNADA (aforament limitat - prioritat per ordre d'inscrits)
Enllaç formulari d’inscripció (obert fins el 30 d'abril)

 
Assistència: sense comunicació/experiència docent
            Professor / Professional / Estudiant
Assistència: amb comunicació/experiència docent
            Professor / Professional
 

 Organitza


 
16 març 2018 | ESDAP Catalunya, Jornades