Cursos anteriors | Curs 2017/18

Miquel Gràcia sel·leccionat a la bienal d'arts plàstiques i visuals de l'IEI

Miquel Gràcia, alumne de segon curs del Campus Ondara ha estat seleccionat a LARVA, la biennal d'Arts Plàstiques i Visuals de l'Institut d'Estudis Ilerdencs.


Larva. Biennal d'Arts Plàstiques i Visuals de l'IEI, és un concurs que té com a objectiu donar suport al desenvolupament de projectes d'arts visuals, la creació emergent i donar a conèixer el teixit artístic de les Terres de Lleida. En aquest certament, han estat seleccionats 9 artistes de diferents punts del territori que configuren una exposició col·lectiva a la Sala Gòtica del IEI, del 20 de desembre al 4 de febrer de 2018. Un d'aquests artistes serà el guanyador del Premi de la Biennal, que consisteix en la producció d'una exposició individual.
 
Ara de Miquel Gracia parla del temps. És un pensament, també matèria física. Ara és el tot i el res; és una obra sorgida dels sentiments, capaç de transmetre aquestes emocions tan matisades que ni les nostres paraules poden manifestar.
Des de les primeres civilitzacions a la societat contemporània, de les primeres experiències espirituals a l'espiritualitat laica, fàcilment trobem la necessitat de connectar amb l'esperit, de trobar un lloc de pau, de seguretat, un lloc com l'ara que et porta pels seus corredors al centre de tot, d'aquest refugi interior, on es guarda l'intocable, on passa el temps. Ara és una instal·lació artística que combina fotografia, escultura i disseny gràfic per tal de crear un espai que permeti a l'espectador trobar el seu ara, el seu altar.
30 desembre 2017 | ESDAP Catalunya Campus Tàrrega, Exposicions

Galeria