Cursos anteriors | Curs 2017/18

Aparadors nadalencs a Sarrià

Il·lusió, proposta guanyadora de l’aparador de Nadal per a la botiga Alessandro Sacco de Sarrià.


BCD Barcelona Centre de Disseny, amb el suport de BCN Comerç de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l’Eix Sarrià, han llançat una iniciativa de dinamització del comerç al carrer Major de Sarrià, en el marc de la campanya de Nadal, amb el lema #viuelnadal.

L’acció s’ha dut a terme en col·laboració entre les Escoles Superiors de Disseny catalanes i les botigues del carrer major de Sarrià. La idea era que l’enllumenat de Nadal envaís les botigues del carrer i es convertís en la part fonamental d’un disseny d’aparador. Durant un mes, els alumnes del campus Deià, dins el mar de l'assignatura Panorama del disseny actual de 4t curs ESDAP han desenvolupat els projectes amb cada botiga, amb un pressupost tancat.

El 30 de novembre es va fer la descoberta dels aparadors, amb la botiga guanyadora Alessandro Sacco, del carrer major de Sarrià 76. L’Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques campus Deià, va col·laborar amb la ideació i materialització de l’aparador de la campanya de Nadal de la botiga Alessandro Sacco. Va ser una proposta molt interessant per part de l’alumnat de 4t d’ESDAP, i també ha aportat innovació a l’aparador amb l’ús dels materials, els elements lumínics i el prototip aconseguit, valors que es demanaven. El resultat final aconseguit ha estat molt enriquidor per a tots els participants, amb bones sinergies entre comerciants, estudiants i escola, cosa que s’ha vist reflectida en el resultat final.

Els diferents aparadors al llarg del carrer Major de Sarrià es podran veure fins al 5 de gener de 2018.


+ informació
Ajuntament de Barcelona
Beteve18 desembre 2017 | ESDAP Catalunya Campus Deià, Premis

Galeria