Cursos anteriors | Curs 2017/18

Jordi Cuyàs, per sempre entre nosaltres

“M’agrada portar alumnes a exposicions,
que no entenguin res, explicar, parlar
i veure que al final els entusiasma”

Jordi Cuyàs 1957-2017
 
Aquesta cita del nostre company, professor i amic Jordi Cuyàs –que ens va deixar el passat mes d'Agost– presideix l'entrada d'accés a l'ESDAP Badalona Pau Gargallo, acompanyada d'uns dibuixos inspirats en la seva obra. Aquesta és una de les intervencions amb què els professors i alumnes de l'escola volen retre-li homenatge i està previst que en les pròximes setmanes es vagin succeint una sèrie d'esdeveniments d'homenatge per tal de perpetuar així el seu compromís amb l'art i la societat.

Jordi Cuyàs, professor de l'EASD Pau Gargallo durant més de vint anys, va ser professor de Disseny Gràfic a l'ESDAP Badalona Pau Gargallo. La seva petjada com artista, dissenyador i docent hi perdurarà per sempre i la seva generositat i el seu esperit altruista i col·laboratiu seran, sens dubte, un exemple per a tots.

La vitrina del nou espai expositiu de l'ESDAP Badalona Pau Gargallo ha estat estrenada amb una mostra de la seva aportació com a creador i dissenyador gràfic a l'EASD Pau Gargallo. Aquesta mostra, que s'anirà ampliant en les setmanes vinents, inclou la imatge corporativa de l'Escola –carpetes, catàlegs, fulletons, i postals – que durant més de vint anys ha estat associada a Jordi Cuyàs.

D'altra banda, el passat dilluns 18 de Setembre, en la jornada d'inici de curs de l'ESDAP Badalona Pau Gargallo, es va fer una breu presentació de la seva obra a partir del visionament de les seves pàgines web, que us convidem a visitar:

http://www.jordicuyas.com
http://www.jordicuyas.com/disseny/jordi_cuyas_disseny.html
https://ca.wikipedia.org/wiki/Jordi_Cuyàs_i_Gibert

25 setembre 2017 | ESDAP Badalona Pau Gargallo, Totes les notícies

Galeria