Calendari 20-21
La matrícula es portarà a terme a través de la aplicació de la Secretaria virtual.
Instruccions bàsiques aplicació matrícula
1.- Estudiants que sol·liciten un canvi de campus i/o especialitat:
• Han de sol·licitar prèviament aquest tràmit durant el període indicat en el calendari acadèmic. • Els canvis de campus i/o especialitat s’adjudiquen sempre que quedin places vacants a partir de finalitzar la matrícula ordinària de juny i setembre. • Per garantir la plaça que l’alumne/a ocupa a l’ESDAP cal que es matriculi a la seva campus/especialitat d’origen, prèviament a l’adjudicació de vacants. Un cop adjudicats els canvis de campus i/o especialitat, si són favorables a l’alumne/a, es procedirà al canvi de campus i/o especialitat.
2.- L’estudiant que desitgi sol·licitar reconeixement de crèdits , ho ha de fer constar en el moment de formalitzar la matrícula, marcant la casella 'Sol·licitaré reconeixement de crèdits'.
- Les sol·licituds, tant de reconeixement/validació de crèdits com de canvi de modalitat o de campus/especialitat, es tramitaran en paper, a través de les secretaries dels campus.
- Tenen prioritat en el canvi de modalitat els estudiants que tinguin una mitjana d’expedient acadèmic més alta. (EDU/2536 /2010).
- Els estudiants amb assignatures pendents, no es matricularan fins que no disposin dels horaris de curs del campus, per tal d’evitar la incompatibilitat d’horaris entre assignatures, tal com està previst en el calendari acadèmic.
Les places vacants, si n’hi ha, s’adjudicaran segons expedient acadèmic seguint l’ordre següent:
- Alumnat ESDAP que hagin sol·licitat un canvi de campus i/o especialitat.
- Reincorporacions
- Ex-alumnes dels campus ESDAP amb el títol de Disseny regulat pel Decret 1496/1999 (antics ESD) que sol·licitin cursar els EAS en la mateixa especialitat.
En tots els casos, l’adjudicació de places es farà seguint l’ordre decreixent de la nota mitjana de l’expedient acadèmic.
3.- És important que l’estudiant consulti la normativa de permanència en el moment de formalitzar la matricula.
Sol·licitud: consulta apartat "Sol·licituds". (Cal aportar mitjana acadèmica).
> Sol·licituds cursar assignatura en una altre campus > es resoldrà després del període de matrícula > informació a la secretaria d'origen.
Seguint les directrius del PROCICAT aquesta sol·licitud ha quedat anul·lada aquest semestre.
Calendari de matrícula_curs 20/21
ESDAP Catalunya, ha donat resposta a aquesta demanda amb la proposta d'un Pla d'Acció Tutorial (PAT) que respongui a la naturalesa i idiosincràsia dels Estudis Superiors de Disseny, a les característiques dels seus estudiants i de l'entorn en què se situen els seus set campus. Per tot això s’ha dissenyat un PAT que permet acompanyar l'estudiant en la totalitat del procés formatiu: des del seu accés als estudis fins a la seva transició al món laboral, desenvolupant un conjunt d'accions en els seus entorns de referència que ajudin a conèixer i triar amb fonament aquest tipus d'estudis.
Les estratègies per a l’acció tutorial sota la denominació de “Recursos d'aprenentatge i suport a l'estudiant”, estableixen com a criteri que les institucions han de garantir que els recursos disponibles per al suport de l'aprenentatge dels estudiants siguin adequats i apropiats per a cada programa ofert.
- Per a una bona experiència en educació superior, ESDAP Catalunya ofereix una àmplia gamma de recursos que faciliten l'aprenentatge als estudiants. Aquests van des de recursos físics, com biblioteques, centres d'estudi i infraestructura TIC, fins a recursos humans com tutors, orientadors i altres assessors.
- A l'hora de planificar i proporcionar el suport als estudiants, ESDAP Catalunya té en compte les necessitats d'una població estudiantil diversa.
- Els recursos d'aprenentatge i altres mecanismes de suport han de ser fàcilment accessibles per als estudiants.
- ESDAP Catalunya ha establert un control de la implantació del PAT, controlant, revisant i millorant, de manera rutinària, l'efectivitat dels serveis de suport per als seus estudiants.
-
Pla d'inclusió
ESDAP Catalunya treballa per garantir els drets i la inclusió de les persones amb discapacitat i/o NEE-NESE als estudis superiors. El Pla d'Inclusió (PdI) pretén preveure situacions, eliminar barreres, oferir recursos/suports i facilitar la plena participació i la igualtat d'oportunitats a les persones amb discapacitat en l'àmbit educatiu. -
Descarrega't PAT (Pla d'Acció Tutorial 20/21)
pràctica de l’alumnat que haurà de realitzar en l’últim curs dels ensenyaments i abans de la finalització i defensa del Projecte Final d’Estudis. Amb la realització de les pràctiques professionals s'assoleixen dos objectius bàsics: Completar, ampliar i consolidar els coneixements i les habilitats que s'han adquirit al llarg dels Estudis Superiors de Disseny. Assolir les competències de caràcter professional pròpies d’aquests estudis. L’assignatura, de caràcter pràctic, es realitza mitjançant un acord amb centres de treball col·laboradors, on els alumnes fan les pràctiques professionals. L’assignatura és un pont entre la formació que reb l’alumne a l’Escola Superior i l'entorn professional del disseny.
- L’alumne/a ha de realitzar les pràctiques en el mateix curs en el qual s’ha matriculat d’aquestes. En cas de no realitzar-les obtindrà un NP i caldrà que es torni a matricular el curs vinent.
- El Projecte final d’estudis només es podrà avaluar si s’han realitzat les pràctiques abans de l'avaluació del 2n semestre del juny (consulteu calendari).
- No hi ha convocatòria de setembre.
Pla d'activitats - Disseny Gràfic
Pla d'activitats - Disseny Interiors
Pla d'activitats - Disseny Moda
Pla d'activitats - Disseny Producte
(Disseny d’Interiors)
Coordinació de pràctiques: Susana Ferrer
Horari d’atenció: Videotrucada sota demanda a sferrer4@xtec.cat
Campus Llotja. Ciutat de Balaguer 17. 08022 Barcelona | Tel. 934 181 720
(Disseny Gràfic-Disseny d’Interiors-Disseny de Moda-Disseny de Producte)
Coordinació de pràctiques: Felip Vidal
Horari d’atenció: Dilluns i divendres d'11h a 12h . Cal concertar hora per correu electrònic: fvidal5@xtec.cat
Campus Pau Gargallo. Molí de la Torre, 16. 08915 Badalona | Tel. 933 99 76 52
(Disseny Gràfic)
Coordinació de pràctiques: Alicia Ferre // E-mail: aferr29@xtec.cat
Horari d’atenció: Dilluns de 17:00 a 18:00 // Despatx de direcció
Campus Serra i Abella. Jerusalem 2b. 08902 L'Hospitalet de Llobregat | Tel. 933 366 810
(Disseny Gràfic)
Coordinació de pràctiques: Mònica Molins // E-mail: mmolin66@xtec.cat
Horari d’atenció:
1r semestre: Dimarts de 15 a 16:30h
2n semestre: Dilluns de 15 a 16:30h
Lloc: Despatx de pràctiques
Campus Olot. Pare Antoni Soler 1. 17800 Olot (Girona) | Tel. 972 262 403
(Disseny Gràfic-Disseny d’Interiors)
Coordinació de pràctiques: Amèlia Sardà // E-mail: asarda@xtec.cat
Horari d’atenció: Dijous 9:00 – 11:00 Despatx de direcció
Campus Ondara. Plaça del Centenari, s/n. 25300. Tàrrega (Lleida). Tel. 973 310
(Disseny Gràfic-Disseny d’Interiors)
Coordinació de pràctiques: Judit Recasens. E-mail: jrecase1@xtec.cat
Horari d’atenció:
1r semestre: Dilluns i Dimarts de 10:30h a 11:30h
2n semestre: Dimarts de 12h a 12:30h i Dijous de 16h a 17h
Aula 016
Campus Vic. Rambla de Sant Domènec, 24. 08500 Vic. Tel. 938 854 851
(Disseny Gràfic-Disseny d’Interiors)
Coordinació de pràctiques: Susanna Trapé. Cal concertar hora a strape@xtec.cat
Horari d’atenció: dimecres de 15 a 16h
A continuació trobaràs tota la informació relacionada amb el TFG:
1. Normativa: Marc de referència legal
3. Sol·licitud de tutor.
Lloc: la sol·licitud de tutor de TFG (veure document adjunt) s’ha de lliurar al campus on està o estava matriculat l'alumnat, i el donarà al coordinador responsable designat segons el que especifica en document de sol·licitud.
9- Comissions i TFG / projectes
10- Horaris Comissions Avaluadores
11- TFG_Qualificacions i instruccions procediments finals_20_21
Requisits sol·licitud títol:
- Pràctiques finalitzades
- Acreditació de la competència en llengua estrangera :
> Els alumnes que iniciïn els ensenyaments superiors en el curs acadèmic 2018-2019 i posteriors, els plans d'estudi han de preveure que a la data de sol·licitud del Títol Superior l'alumne acrediti almenys el nivell B-2 del MECR, d'alguna de les llengües següents: anglès, alemany, francès, italià, àrab, coreà, danès, finès, grec, irlandès, japonès, neerlandès, portuguès, romanès, rus, suec o xinès, així com de qualsevol altra llengua estrangera que es pugui incloure en el futur dins de la relació de llengües que poden impartir les Escoles Oficials d'Idiomes.
- Tens el nivell B2?
- Acreditació competència llengües estrangeres - enllaç RES EDU 2282 2019
- Enllaç RESOLUCIÓ ENS/62/2016
- Enllaç resolució ENS/1391/201 (modificació de l'apartat 1 de la Resolució ENS/62/2016)
> Els alumnes matriculats a 1er curs el 17/18, 16/17, 15/16 o anteriors, cal que acreditin en finalitzar els estudis el nivell B1 d'una tercera llengua per tal de sol·licitar el títol.
Informacions addicionals: L'Escola Oficial d'Idiomes fa dues convocatòries lliures per obtenir el certificat, una ordinària al juny i una extraordinària al febrer. També imparteix cursos d'estiu intensius de 80 hores:- Convocatòries de l'EOI per obtenir el certificat B1
- Equivalències entre els certificats de l'EOI i els d'altres institucions
- Mostres de les proves (pendent d'actualització)
Calendari
