Treballs Finals d'Estudis | Curs 2019/20

AdVice / Mateu Alamany

Mateu Alamany / ESDAP Catalunya / Campus Llotja

AdVice és la primera plataforma que permet als usuaris que volen deixar de fumar, trobar un company per fer el procés més agradable, i per tant, més exitós.  És una manera de dessocialitzar el tabac a través de consells personals, a diferència de les prohibicions i missatges negatius als quals estem acostumats.

El propòsit principal del projecte és proporcionar totes les eines, informació i recolzament que l’usuari necessiti, perquè aquest pugui prendre la decisió final de deixar el tabac per si mateix. AdVice és més que un programa, és la combinació entre una xarxa social i una aplicació d’atenció sanitària, que com a resultat, esdevé una plataforma on compartir pensaments, dubtes i preocupacions amb un company que finalment pot ajudar a l’usuari a superar-les.

El plantejament del procés és amable, però tenint en compte un entorn adult i de confiança. Això permet a l’usuari prendre les seves pròpies decisions sobre quan avançar, però seguint les guies de l'estructura adaptable del programa.
 


Pauraules clau: deixar de fumar, acompanyament, amable, plataforma

9 octubre 2020 | ESDAP Catalunya, Disseny Gràfic

Galeria