Egol System / Jordi Díaz

abril 15 2015, 0 Comments

“Egol” és un sistema de mobiliari plegable que s’adapta a la teva vida.

Amb un conjunt de bucks autoportants de diferents grandàries, la porta i els marcs (que incrementen l’altura i generen connexions entre bucks) podràs elaborar el moble que respongui a les teves necessitats.

El seu sistema de plegat et permet ampliar o reduir el teu moble, podent adquirir més unitats o plegant-les, de manera que aquest pot adoptar diferents dimensions al llarg de la seva vida útil.

El fàcil muntatge dos passos (sense l’ús d’elements com cargols ni d’eines) permet que puguis acoblar el teu moble de manera fàcil i còmoda. La idea es basa en que el client evolucioni aquest sistema experimentant totes les possibilitats que pugui oferir sobre la base dels elements que formen “Egol System”.

Els seus materials d’alta qualitat, resistents al contacte amb líquid i respectuosos amb el medi ambient junt amb la seva capacitat d’adaptació a l’entorn, col·loquen “Egol System” en la categoria de moble de llarga durada.

Tots els elements del sistema estan disponibles en tres acabats diferents, un en fusta de roure natural i dos en melamina de color blanc i negre setinat.

Aquests són els diferents elements que formen el sistema:

2aEGOL(1)1aEGOL (1) 3aEGOL5aEGOL6aEGOL

 

Comments are closed.

Esdap 2015